Casa Solutions
Uw partner in IT en 3D oplossingen

Diensten

De diensten en producten die we aan u kunnen leveren kunt u hieronder bekijken. Van IT tot 3D.
Voor afgeronde projecten kijkt u bij Projecten.

 Mobiele App.

Het realiseren van een mobiele app is ook één van de kwaliteiten van Casa Solutions. Het ontwikkelen en de techniek hierachter is geen probleem. Samen met u maken we de beste functionaliteiten die nodig zijn voor het leuker en makkelijker maken van uw activiteiten. De content ligt voor een groot gedeelte bij u. U weet tenslotte het best wat u wilt bereiken met de app. Wij kunnen helpen om content zo leuk en mooi mogelijk te maken, kortom u krijgt een totaal oplossing!

 3D Modelleren.

Heeft u een product of 2D tekeningen en wilt u daar 3D tekeningen of werktekeningen van hebben?
Met deze werktekeningen kunt u of kunnen uw werknemers gelijk de werkplaats in.
Of wilt u een 3D model om te 3D printen of 2D-files klaar voor de lasersnijder? Daarvoor bent u bij Casa Solutions ook zeker aan het juiste adres.

 3D Printen.

Met de Velleman Vertex in het bezit van Casa Solutions zijn 3D prints geen probleem voor ons. Zoals u hierboven hebt kunnen lezen kunnen we het te printen onderdeel ook voor u modelleren. Met de maximale printgrootte van 180*200*190mm (X*Y*Z) zijn er genoeg onderdelen voor u te printen. Laagresolutie minimaal 0,05mm.
Heeft u onderdelen die groter zijn dan hierboven genoemde afmetingen, is de laagresolutie te groot of wilt u uw onderdeel met metaal laten printen dan hebben we hier ook connecties voor.  

Computer Dokter aan huis.

Heeft u moeite met een app installeren, is je computer helemaal vastgelopen of heeft u problemen om uw router aan te sluiten? De computer dokter aan huis (Casa Solutions) heeft de mensen en de kennis om dit voor u op te lossen.

Voor een klein bedrag €5,- voorfietskosten en €10 per half uur maken we al uw apparaten zoals tablet, smartphone of computer weer helemaal gezond en bij de tijd.


Website.

Krijgt u uw eigen website maar niet van de grond of geen idee waar u moet beginnen? Ook daarvoor heeft Casa Solutions de kennis in huis. Van het aanvragen van uw eigen domein tot de uitleg voor het veranderen van de inhoud. Casa Solutions sleept u er door heen!