Casa Solutions
Uw partner in IT en 3D oplossingen

Welkom

"IT en 3D in de juiste handen maakt het leven een heel stuk leuker en makkelijker" Dit is de filosofie van Casa Solutions. Wij zorgen zoals de naam al zegt voor totaal-oplossingen voor "huiselijke", verenigings en MKB toepassingen. Dus van concept en idee vorming naar technische realisatie tot aan implementatie en ondersteuning in gebruik.

Kortom, heeft u een probleem dat dringend op zoek is naar een solution, neem contact op via het contactformulier. 

Bekijk hieronder in de video ons nieuwste product. Hier een voorbeeld van een foto, maar dan in 3D. Het geeft een super mooi effect wanneer er licht doorheen schijnt. 

Het lichteffect is overdag goed te zien met het zonlicht. Om ook 's avonds te kunnen genieten van uw favoriete foto kunnen wij er voor u een ledlamp met zonnecollector achter monteren. 

Bekijk hieronder alvast een paar foto's van verschillende diensten en producten die we hebben opgeleverd.
Meer informatie over deze diensten en producten kunt u vinden onder het tabblad Diensten.

 

Op de site kunt u lezen over Casa Solutions en welke gezichten er achter zitten. Dit vindt u in het tabblad Over Ons. Kijk ook gerust in het tabblad Diensten om diensten en producten die we al hebben opgeleverd te bekijken. Hierbij kunt u zien wat voor kwaliteit u van ons kunt verwachten. Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen voor een bepaald product of dienst. Neem dan contact op via het contactformulier of stuur een email naar info@casasolutions.nl